Links

LINKS

 

 

Tegemoetkomingen / Premies / Tussenkomst Mutualiteit

- Oostende

Sportkans

Oostende \\ Tegemoetkomingen

Tel 059 59 20 16 email dewegwijzer@oostende.be

 

Sportkans is er om elke sportieve Oostendenaar tot maximum 19 jaar te laten sporten in een Oostendse sportclub die deelneemt aan het project. De jongere betaalt 15 euro lidgeld en het Stadsbestuur steekt een handje toe door de rest van het lidgeld voor 1 sportseizoen te betalen.

 

Let wel, inschrijving kan enkel tem 12 oktober 2016

Ga hier naar de site van de stad Oostende voor alle info of download de flyer

 

Indien je recht hebt op een attest, dient dit document overhandigd te worden aan de ploegverantwoordelijke. Er dient wel door de ouders 15€ betaald te worden aan de club. Dit kan je nadien teruggevorderd worden via de mutualiteit.

 

Het Stadsbestuur verleent aan alle Oostendse jongeren tot maximum 19 jaar die aangesloten zijn bij een Oostendse sportvereniging of deelnemers aan de actie 'Sport Na School', een gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld. De subsidie bedraagt maximaal 10 € en wordt eenmalig toegekend.

 

Dit is mogelijk vanaf 16 augustus t.e.m. 31 oktober 2016.

 

Meer informatie en het aanvraagformulier vind je op deze website

- Gistel

Wat is de Vrijetijdspas?

Gistel \\ Tegemoetkomingen

Tel 059 27 02 17 email sport@gistel.be

 

De pas geeft je 50% korting op lidgelden en activiteiten die georganiseerd worden door lokale sportclubs, jeugdorganisaties, het stadsbestuur en het sociaal huis. Download hier de volledige flyer van de Jeugddienst Gistel

 

Via de stad Gistel is er uiteraard ook de jaarlijkse sportcheque. Die kan je afhalen op het stadhuis ter waarde van 5€ per kind. Deze cheque op naam mag je eveneens bezorgen aan je poegverantwoordelijke.

- Mutualiteiten

Bij je ziekenfonds kan je ook terecht voor een jaarlijkse tussenkomst tot 15€ per persoon op het lidgeld bij inschrijving in een sportvereniging.

Download het "aanvraagformulier voor terugbetaling inschrijvingsgeld" op de site van je ziekenfonds en beozrg dit document, voorzien van een klever van je ziekenfonds aan je ploegverantwoordelijke voor eind oktober. Tijdens de maand november worden ze dan ingevuld terugbezorgd.

Christelijke Mutualiteit

Sportvereniging.

Liberale Mutualiteit

Sportprikkel.

Onafhankelijk Ziekenfonds

Vitaliteit.

Vlaams Neutraal Ziekenfonds

Sport- of Fitnessclub.

Partena Onafhankelijk

Sportclub Lidgeld.

Bond Moyson

Sportprikkel.

© Copyright Basket@Sea 2016. All Rights Reserved