specialU12
DEWEERT Sport
Vastgoedgroep DEGROOTE
Iveco-Maenhout
ACTA VAstgoed

Specialisatietrainingen U12


In het Long Term Athlete Development (LTAD) model dat wij als club hanteren, hechten wij veel belang aan de ondersteunende breed motorische ontwikkeling van alle kinderen onder 12 jaar. Elk seizoen opnieuw proberen wij de kwaliteit van onze opleiding te verbeteren en ook dit jaar hebben we inspanningen gedaan om dit te optimaliseren. Wij zijn dan ook heel blij om voor onze specialisatietrainingen van al onze U12 spelers volgende personen te verwelkomen in onze coaching staff:

specU12_KennyUlin

Kenny ULIN


Als bewegingscoach is hij vernieuwend op het vlak van bewegen: weg van alle traditionele begrippen, neemt hij de kids mee naar een nieuwe dimensie in het bewegingslandschap. Met zijn achtergrond als Leraar LO volgde hij talrijke bijscholingen rond "movement" en vanuit zijn ervaring als bewegingscoach bij Club Brugge, is hij de geknipte persoon om onze Movement Skillz - Braintraining sessies te leiden.

Carlos Henrique DOS SANTOS en Yasmine KASMI


zullen onze kids op een speelse wijze laten kennismaken met Capoeira: een spel, vaak omschreven als een Braziliaanse vecht-dans waarbij een arsenaal aan acrobatische technieken en draaitrappen wordt gebruikt.
Vanuit het LTAD een ideale manier om op een leuke manier te werken aan ritme - lenigheid - kracht - stabiliteit - inschatten van een bewegende tegenstander

Annelies DUMAREY


Samen met coach Annelies Dumarey, die al lang een steunpilaar is van onze onderbouw in Basket@Sea, zullen zij onze breedmotorische sessies vorm geven.
Annelies zal hierbij het Multiskillz for Basket concept implementeren.

We kijken alvast uit naar deze samenwerking, uniek in het Belgisch basketballandschap

Facebook
Privacy
Twitter

© Copyright Basket@Sea 2018. All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren